Afl. 1: Motorvakanties door Schotland en Spanje

Verschijningsdatum: 08-07-2020

De allereerste aflevering van de eerste Nederlandse podcast voor motorrijders en motorliefhebbers: De Motor Podcast.

Met 1,4 miljoen Nederlanders die in bezit zijn van een motorrijbewijs zijn er meer dan voldoende verhalen om te delen en meer dan genoeg onderwerpen om te bespreken. Gek genoeg was er nog geen Nederlandse podcast-serie over motorrijden. Daarom Peter Kroon en Dennis Kuzee die in het voorjaar van 2020 vanuit hun gezamenlijke passie voor motoren en audio begonnen.

In aflevering 1 praatten we met Dylan de Vries en Bas Dokter. Dylan, net 20 jaar, reed in één dag ruim duizend kilometer naar Spanje en Bas beleefde genoeg tijdens zijn reis door Schotland. In deze eerste aflevering vertellen zij over hun motorvakanties. Bas rijdt nu een Ducati Multistrada 1200S en Dylan een Kawasaki ER6.

Luister hier via Spotify

Luister hier via Apple Podcast

Luister hier via Google Podcasts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *