Live opname afl. 100!

Kom ook naar de opname van onze jubileumaflevering!

Wanneer: zondag 15 oktober 15.00 – 18.00 uur
(15.00-16.00 inloop, 16.00-18.00 opname #100 + nabrander)
Waar: De Vorstin, Koninginneweg 44 Hilversum
Voor: maar € 5,- incl. servicekosten en 1 drankje


We maken al drie jaar lang elke 2 weken een nieuwe aflevering vol motorpassie. Onze 100e aflevering wordt een speciale want die gaan we op locatie opnemen mét publiek! Jij kunt er dus bij zijn! Er komen speciale gasten, je kunt even met ons kletsen én we nemen een speciale nabrander op.

Om een beetje zicht te hebben op hoe druk het wordt, vragen we je om een ticket te kopen. Een ticket kost je in totaal maar € 5,- maar je krijgt het eerste drankje van ons (fris/bier/wijn)!

Kom je op de motor? Dan kun je door veringspecialist Elles Dijkhuizen (beluister aflevering 49) je motor GRATIS nog beter (en veiliger) laten afstellen.

Verder krijgt iedereen die langs komt een mooie korting op de producten van Handigschoonmaken.nl (beluister ook afl. 53) én maken 3 mensen kans op een geweldig schoonmaakpakket van Handigschoonmaken.nl.

Ben je Vriend van de Show?
Vrienden van de Show hadden t/m 31 augustus de tijd om hun gratis ticket te claimen. Op 1 september heeft iedereen die dat gedaan heeft, zijn/haar ticket in de mail ontvangen. Check ook even je spam-box!

DIT WIL JE NIET MISSEN!