Onze 100e aflevering!

Een fotoverslag van onze jubileumaflevering.

Op zondag 15 oktober 2023 namen we de 100e aflevering op. Dit keer niet in onze studio maar in poppodium De Vorstin in Hilversum en mét publiek! In een uitverkochte zaal hadden we Ron Betist en Myrte Datema te gast. In de Nabrander waren de rollen dit keer omgedraaid. Peter en Dennis werden dit keer zelf geïnterviewd door Saskia Jansen.

Op het buitenterrein was veringspecialist Elles Dijkhuizen (beluister aflevering 49) aanwezig. Iedereen die op de motor kwam, kon door haar de vering laten checken. Eventueel stelde ze het ter plekke meteen beter, prettiger en vooral veiliger af. Een gratis service waar enorm veel gasten gebruik van hebben gemaakt. Meer weten over Elles en vering: www.motorvering-afstellen.nl !

Bikes By Jane was aanwezig om de hele middag vast te leggen.

Het voorterrein bij het theater liep ondanks het mindere weer al snel vol met motoren:

Elles Dijkhuizen had haar handen vol aan het controleren en afstellen van motorvering:

In aflevering 100 hadden we Ron Betist (@motorcycle_mischief) en Myrte Datema (@MotoMyrt) te gast:

Natuurlijk namen we ook een Nabrander op (speciaal voor Vrienden van de Show maar nu dus ook voor het aanwezige publiek). Een hele speciale, want niemand minder dan KawaSaskia interviewde ons:

Enorme dank aan alle vrienden en bekenden die hebben geholpen om deze opname met publiek mogelijk te maken! Grootste dank natuurlijk aan iedereen die aanwezig was bij deze onvergetelijke jubileumaflevering!

Op naar aflevering 150!