Partners van de podcast

De Motor Podcast werkt samen met de volgende gewaardeerde partners:


Met 18 superstores in 3 landen is MKC Moto de grootste motorkledingspecials van de Benelux. Shop online of kom langs in één van de MKC Moto winkels voor begeleiding naar de best passende motoruitrusting.


Ikzoekeenmotor.nl is er voor en door motorrijders. Tips, verhalen, filmpjes, motorbedrijven, motorreizen, motornieuws en interviews. Hier vind je heel veel passie voor motoren!


Magic Motorcycles biedt de mogelijkheid om motoren volledig aan te passen. Hand-made zadels met bekleding naar wens, custom paint of plaatbewerking en laswerk voor de perfecte montage van custom onderdelen. BIKES FOR THE FREE MINDS!


Met de producten van Handigschoonmaken.nl maak je je motor in een handomdraai goed schoon.


Elke motor is uniek, elke motor is een knap staaltje techniek. BikesByJane Motorfotografie weet dat als geen ander vast te leggen. Samen met jouw trots op de foto? Check het portfolio van Jane Duursma!


Naast het runnen van een fantastische werkplaats is Bart van Asselt ook de drijvende kracht achter Motorsocial.nl. Dé community voor motorrijders die dezelfde passie delen.


Westland op Wielen: Motor-Fotografie, detailing en webshop. Van een motor voor de verkoop tot voor top merken zoals Indian Motorcycle, Triumph, Yamaha, Royal Enfield, Chromeburner, De Jong Alphen en Torx Helmets.


De Motor Podcast wordt gemaakt in de studio van Het Kroondomein in Hilversum, voor alle mediazaken.