Onze partners

De Motor Podcast werkt samen met de volgende gewaardeerde partners:


Motor.nl is dé motorwebsite van Nederland voor alle motorrijders, ongeacht welke motor je rijdt. Daarnaast is Motor.NL het overkoepelende merk voor een tal van succesvolle motorevenementen als het Riders Festival én publiceren ze onder dit merk ieder jaar een aantal print-specials.


Met 18 superstores in 3 landen is MKC Moto de grootste motorkledingspecials van de Benelux. Shop online of kom langs in één van de MKC Moto winkels voor begeleiding naar de best passende motoruitrusting.


Met de producten van Handigschoonmaken.nl maak je je motor in een handomdraai goed schoon.


Born from icons. Ridden by legends. Indian Motorcycle Benelux is partner van het eerste uur waarvoor we o.a. de succesvolle introductie van de Indian FTR Sport mochten ondersteunen.


De MAG zet zich al 35 jaar in voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. Ze komen in actie tegen wegafsluitingen voor motorrijders, zorgen voor motorvriendelijke onderplanken en bieden effectieve Meldpunten voor Gevaarlijke wegsituaties en Rood licht. Dé belangenbehartiging voor motorrijders.


Magic Motorcycles biedt de mogelijkheid om motoren volledig aan te passen. Hand-made zadels met bekleding naar wens, custom paint of plaatbewerking en laswerk voor de perfecte montage van custom onderdelen. BIKES FOR THE FREE MINDS!


Ikzoekeenmotor.nl is er voor en door motorrijders. Tips, verhalen, filmpjes, motorbedrijven, motorreizen, motornieuws en interviews. Hier vind je heel veel passie voor motoren!


De Motor Podcast wordt gemaakt in de studio van Het Kroondomein in Hilversum, voor alle mediazaken.